תפוחי אדמה ועגבניות מיובשות מוקרמים
תפוחי אדמה ועגבניות מיובשות מוקרמים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אורגנו, פלפל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
לשלב מים ועגבניות מיובשות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות או עד רך.
מסננים קוצצים גס; להפריש.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים במשך 15 דקות או עד מכרז.
לנקז היטב. סדר תפוחי אדמה בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות או עד למכרז.
מוסיפים עגבניות מיובשות, אורגנו, מלח ופלפל ומבשלים 2 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מפזרים תערובת עגבניות עם קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה, משליכים בעדינות למעיל.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד מבעבע וזהב.