בראוניז דו קומתי הוא קינוח המגיש 18. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית ונילן, סוכר חום, סוכר וביצים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך מדהים של 15%. מתכונים דומים: בראוניז דו קומתי, בראוניז באטרסקוטש דו קומתי, ו בראוניז חמאת בוטנים ללא גלוטן.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו חמאה וקקאו לתערובת אחידה. בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר. מערבבים בתערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד רק עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
3
יוצקים לתוך משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
לשכבת חמאה, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר חום עד שהיא בהירה ואוורירית. מקציפים ביצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאה
דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
שלב קמח ומלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
6
כף מעל שכבת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהבראוניז מתחילים להתרחק מדפנות התבנית. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
לציפוי, בסיר קטן, שלבו את החמאה, הסוכר החום והחלב; מביאים לרתיחה ומרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מסירים מהאש; מערבבים בהדרגה את סוכר הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה. מורחים במהירות על בראוניז.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
במיקרוגל, להמיס את שבבי שוקולד, שבבי חמאה וקיצור ב 70% כוח במשך דקה 1; מערבבים. מיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 20 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלב
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לבראוניז. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.