תפוחי אדמה חשיש עם ביצים אפויות
חשיש תפוחי אדמה עם ביצים אפויות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך פרמזן, תפוחי אדמה ראסט, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו חשיש בטטה עם ביצים אפויות, חשיש בטטה עם ביצים אפויות, ו נקניק וחשיש בטטה עם ביצים אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
להביא סיר של מים מלוחים היטב לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד כ 3/4 של הדרך לעשות, על 4 דקות.
לנקז היטב ולהתפזר על תבנית אפייה כדי להתקרר.
מחממים מחבת גדולה חסינת oven מעל חום גבוה. כאשר חם, מוסיפים את שמן הזית, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת. מנמיכים את החום בינוני ומבשלים, משליך מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם פריך משחימים, 10 עד 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הבצל מעט חום, על 2 דקות
מחוץ לחום, לעשות 8 בארות קטנות במרווחים שווים בחשיש ויוצקים קצת שמן זית בכל באר. לשבור ביצה לתוך כל באר.
מפזרים את הביצים במלח ופלפל. פזר את האורגנו ואת הגבינה מעל החשיש.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד שהביצים מבושלות לטעמכם, כ -5 דקות ללבנים מוצקים וחלמונים רכים.