קושימומחה
מוכן ב1 ש, 29 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

תפוחי אדמה יווניים (קלוי בתנור וטעים!)

תפוחי אדמה יווניים (קלוי בתנור וטעים!)
מתכון תפוחי אדמה יווניים(קלוי בתנור וטעים!) מוכן בסביבות 1 שעה ו 29 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, 30 כולו, וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, אם יש לך אורגנו, פלפל טחון גס, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תפוחי אדמה צלויים בתנור טעימים, תפוחי אדמה יווניים קלויים בתנור, ו תפוחי אדמה בסגנון יווני קלוי בתנור לימון וחמאה פרמזן.

הוראות

1
1 מחממים תנור ל 420°f סוקר הציע ריסוס תבנית האפייה עם פאם - זה נשמע כמו רעיון נהדר!2 לשים את כל החומרים לתוך תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותם.3 העונה בנדיבות עם מלח ים ופלפל שחור.4 ודא שהידיים שלך נקיות מאוד ולשים אותם במחבת ולתת הכל לזרוק להפיץ.5 השום יירד לתוך פתרון מים / שמן אבל הטעם שלה יהיה לחדור את תפוחי האדמה, בדרך זו, זה לא לשרוף.6
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים במשך 40 דקות.7 כאשר קרום זהוב-חום נחמד נוצר על תפוחי האדמה, לתת להם מערבבים להביא את החלק התחתון הלבן למעלה, העונה קלות עם קצת יותר מלח ים ופלפל ופשוט זליגת אור של אורגנו.8
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים 1/2 כוס יותר מים אם נראה שהמחבת מתייבשת, וחוזרים לתנור לצד השני החום של תפוחי האדמה.9 זה ייקח בערך עוד 40 דקות.10 אל תפחדו לבשל את תפוחי האדמה-הם יהיו טעימים.11 הערה: אני לעתים קרובות להמיס קוביית מרק במים; אם אתה עושה, הקפד לקצץ קצת על המלח.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)