תפוחי אדמה מוקרמים
תפוח אדמה מוקרם נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מים, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו סקווש קיץ Provencal ותפוחי אדמה Gratin, גבינת עיזים מוקרמת, ו מוקרם של כרוב לבן ועדשים ברוטב פרובנס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לשפשף 1 של שיני שום בכל רחבי החלק הפנימי של תבשיל סגלגל 1 1/2 ליטר גדול. למרוח קצת שמן זית על כל החלק הפנימי של המנה. טחון את שאר השום.
מחממים את שאר השמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את השום, הבצל והפלפל, מתבלים במלח ובפלפל, ומבשלים עד למכרז, בערך 8 דקות.
מוסיפים את ורמוט ומבשלים כדי להפחית על ידי כמחצית.
באמצעות mandoline או פורס ירקות, לחתוך את תפוחי האדמה על 1/8 אינץ ' עבה ולהוסיף אותם למחבת עם המים, מלח, פלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב, עד התערובת התעבה מעט, על 2 דקות.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה מוכנה ולנער את המחבת כדי להפיץ את תפוחי האדמה באופן שווה. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את העגבניות בעובי של 1/4 אינץ ' ומסדרים אותם דפוס shingled על גבי תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל וטפטוף בשמן זית.
אופים, חשוף, עד תפוחי האדמה הם מכרז על 1 1/2 שעות.
מפזרים את הגבינה מעל ואופים עד חום מבעבע, על 15 דקות יותר.
הסר מהתנור ולתת תבשיל להתקרר 10 דקות לפני ההגשה. זה יכול להיות גם מוגש בטמפרטורת החדר.