תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה גראטן יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. תמורת $1.95 למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 2. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 17 גרם חלבון , 33 גרם שומן , ובסך הכל 483 קלוריות . גשו לסופר וקנו חמאה, שום, תפוחי אדמה יוקון זהב ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 50% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון תפוחי אדמה גראטן , תפוחי אדמה au Gratin ו- The Very Best Best Potatoes Au Gratin .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה צלחת גרטן סגלגלה בגודל 8 אונקיות.
מוסיפים לסיר בינוני את החצי-חצי, בצלי שאלוט, שום, רוזמרין ואגוז מוסקט. מביאים לרתיחה קלה.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומבשלים במשך 3 דקות; תפוחי האדמה צריכים להיות רק מכוסים בנוזל. ברגע שרואים שהנוזל מסמיך מעט, מוציאים וזורקים את ענף הטימין.
יוצקים מחצית מתפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה. מנקדים ב-1 כף חמאה וחצי מהגרוייר.
יוצקים פנימה את שאר תפוחי האדמה ומסיימים לכסות בגרוייר ופרמזן. מנקדים את תפוחי האדמה בכף החמאה האחרונה.
מכסים בנייר כסף ואופים 40 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עד להזהבה ומבעבעת, עוד 10 דקות.