קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה

תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה יכולים להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. אם יש לך מים, פטריות פורצ'יני, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, מ' בון אפטיט, ו ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פורצ ' יני ו 1 כוס מים רותחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים קערה קטנה על פטריות כדי לשמור שקועה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו להשרות 20 דקות.
4
מסננים וקוצצים גס פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
ממיסים חמאה עם שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטריות ו sauté עד תחילת חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
הסר מהחום.
9
להקציף 1/4 פרמזן כוס ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: תערובת פטריות וגבינה ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מחממים תנור ל 163°. חמאה רדוד 2 ליטר רחב צלחת אפייה. מסדרים 1/4 של פרוסות תפוחי אדמה בתחתית המנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. לפזר 1/4 של פטריות מעל. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
12
מורחים חצי מתערובת גבינה על פני, צלחת רועדת להתיישב. חזור עם שאריות תפוחי אדמה ופטריות ב 2 שכבות כל אחד; להפיץ את תערובת הגבינה הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
13
מפזרים 2 כפות פרמזן מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
14
מניחים צלחת גראטן על גיליון אפייה מעוטר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
15
אופים gratin עד העליון הוא חום ורוטב מבעבע בקצוות, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
תן gratin לנוח 15 דקות לפני ההגשה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
17
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. אוהל רופף עם לסכל ולחמם מחדש ב 300°f תנור 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
* זמין בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.
19
** גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים