תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה יכולים להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. אם יש לך מים, פטריות פורצ'יני, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, תפוחי אדמה מוקרמים עם פטריות פורצ'יני וגבינת מסקרפונה, מ' בון אפטיט, ו ריזוטו עם פטריות פורצ'יני וסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פורצ ' יני ו 1 כוס מים רותחים בקערה בינונית.
מניחים קערה קטנה על פטריות כדי לשמור שקועה.
מסננים וקוצצים גס פטריות.
ממיסים חמאה עם שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים פטריות ו sauté עד תחילת חום, על 3 דקות.
להקציף 1/4 פרמזן כוס ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; העונה עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: תערובת פטריות וגבינה ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.
מחממים תנור ל 163°. חמאה רדוד 2 ליטר רחב צלחת אפייה. מסדרים 1/4 של פרוסות תפוחי אדמה בתחתית המנה.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. לפזר 1/4 של פטריות מעל. חוזר.
מורחים חצי מתערובת גבינה על פני, צלחת רועדת להתיישב. חזור עם שאריות תפוחי אדמה ופטריות ב 2 שכבות כל אחד; להפיץ את תערובת הגבינה הנותרים מעל.
מניחים צלחת גראטן על גיליון אפייה מעוטר.
אופים gratin עד העליון הוא חום ורוטב מבעבע בקצוות, על 1 שעה 15 דקות.
תן gratin לנוח 15 דקות לפני ההגשה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. אוהל רופף עם לסכל ולחמם מחדש ב 300°f תנור 20 דקות.
* זמין בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.
** גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.