תפוחי אדמה ממולאים
גשו לסופר וקנו מיונז, פטיט, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פעמיים אפוי תפוחי אדמה ממולאים, ביצים ממולאות פרסית-ביצים ממולאות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים, ודבש בהם כדי להפוך אותם טעים, ו חזיר מתובל.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בקערה קטנה, טפטוף עם שמן.
מפזרים עם 1 כפית. מלח כשר, לזרוק למעיל.
אופים ב 350 במשך 40 עד 45 דקות או עד מכרז.
הסר מהתנור, ולתת מגניב 15 דקות.
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו. בזהירות לגרוף את עיסת תפוחי אדמה לקערה, משאיר פגזים שלמים. השליכו 4 קליפות תפוחי אדמה.
מניחים פגזים שנותרו על תבנית אפייה, ואופים 10 דקות נוספות.
בואו מגניב 30 דקות או עד מגניב לחלוטין.
מוסיפים מיונז, הבא 6 מרכיבים, ואם תרצה, זרעי סלרי, כדי עיסת תפוחי אדמה בקערה. הכה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב. תערובת כפית בנדיבות לתוך כל קליפת תפוח אדמה. כיסוי וצינה 2 שעות.
מפזרים פפריקה רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Wickles חמוצים המקורי להתענג.