קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל

תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל
תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל הם מנה ללא גלוטן, נטולת חלב, ותוספת של 30 תוספת. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-43 גרם חלבון, 22 גרם שומן ובסך הכל 542 קלוריות. מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות. אם יש לכם מים, ציר בקר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים בבצל צרפתי, עוף צלוי ממולא בצל עם תפוחי אדמה, ועוף צלוי ממולא בצל עם תפוחי אדמה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
8 כוסות ציר בקר דל נתרן8 כוסות ציר בקר דל נתרן
3
שמים את ציר הבקר בסיר גדול על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ומשאירים 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה עם שוליים וצולים עד שהם רכים, כ-45 דקות. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם ובעזרת כף, מסירים את בשר תפוחי האדמה ושומרים, ומשאירים שפה בעובי 1/2 אינץ' מסביב לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מזלפים 1 כף שמן זית על תבנית האפייה ומניחים עליה קליפות תפוחי אדמה כשהצד החתוך כלפי מטה; אופים עד שהצד החתוך מזהיב והעור פריך, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מייבשים את נתחי הבשר בנייר סופג ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי גדול וצורבים את בשר הבקר מכל הצדדים לחום זהוב עמוק, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
8
מוציאים את הבשר לצלחת ומוסיפים בזהירות כף מים לסיר החם, מגרדים את החתיכות החומות מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים כף שמן זית ואת בצל הפנינה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כ-7 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהבצל מתחיל להתקרמל, הוסיפו מים לפי הצורך כדי לטשטש את החתיכות החומות מתחתית התבנית. כשהבצל חום זהוב עמוק, מוסיפים את ציר הבקר המצומצם ואת הבקר והמיצים שלהם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש כדי לשמור על רתיחה ומבשלים עד שהבשר מתרכך, מורידים שומן מלמעלה, במידת הצורך, כ-35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל פנינהבצל פנינה
מלאי בשרמלאי בשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מעבירים את בשר תפוחי האדמה השמור דרך מחית או מועך עם מועך עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים מים חמים כדי לשחרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
11
מוסיפים 1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
12
מצקת את התבשיל לתוך קערות תפוחי האדמה הפריכות, מעליהן כף פירה ונהנים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת