קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל

תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל
תפוחי אדמה ממולאים בקר ובצל הם מנה ללא גלוטן, נטולת חלב, ותוספת של 30 תוספת. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-43 גרם חלבון, 22 גרם שומן ובסך הכל 542 קלוריות. מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות. אם יש לכם מים, ציר בקר, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים בבצל צרפתי, עוף צלוי ממולא בצל עם תפוחי אדמה, ועוף צלוי ממולא בצל עם תפוחי אדמה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
8 כוסות ציר בקר דל נתרן8 כוסות ציר בקר דל נתרן
3
שמים את ציר הבקר בסיר גדול על אש בינונית ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, ומשאירים 4 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מניחים את תפוחי האדמה על נייר אפייה עם שוליים וצולים עד שהם רכים, כ-45 דקות. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, חותכים תפוחי אדמה לשניים לאורכם ובעזרת כף, מסירים את בשר תפוחי האדמה ושומרים, ומשאירים שפה בעובי 1/2 אינץ' מסביב לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מזלפים 1 כף שמן זית על תבנית האפייה ומניחים עליה קליפות תפוחי אדמה כשהצד החתוך כלפי מטה; אופים עד שהצד החתוך מזהיב והעור פריך, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מייבשים את נתחי הבשר בנייר סופג ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי גדול וצורבים את בשר הבקר מכל הצדדים לחום זהוב עמוק, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
מוציאים את הבשר לצלחת ומוסיפים בזהירות כף מים לסיר החם, מגרדים את החתיכות החומות מתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים כף שמן זית ואת בצל הפנינה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כ-7 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהבצל מתחיל להתקרמל, הוסיפו מים לפי הצורך כדי לטשטש את החתיכות החומות מתחתית התבנית. כשהבצל חום זהוב עמוק, מוסיפים את ציר הבקר המצומצם ואת הבקר והמיצים שלהם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש כדי לשמור על רתיחה ומבשלים עד שהבשר מתרכך, מורידים שומן מלמעלה, במידת הצורך, כ-35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצל פנינהבצל פנינה
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מעבירים את בשר תפוחי האדמה השמור דרך מחית או מועך עם מועך עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים מים חמים כדי לשחרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
11
מוסיפים 1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12
מצקת את התבשיל לתוך קערות תפוחי האדמה הפריכות, מעליהן כף פירה ונהנים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת