תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה סטרוגנוף המשפחה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים טעונים, בצל, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה טוב. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, תפוחי אדמה מוקרמים סטרוגנוף, ו מחבת בקר ותפוחי אדמה סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר בשר ממחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
במחבת, מערבבים רוטב, מים, חלב וחמאה עם מקציף עד מעורבב. מערבבים בתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב
תפוח אדמה
חמאה
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מקציף
4
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שעועית ירוקה. מכסים ומבשלים 10 עד 15 דקות יותר או עד תפוחי אדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
תפוח אדמה
5
מערבבים בשר טחון מבושל, פטריות, שמנת חמוצה וקטשופ. כיסוי; לבשל מעל חום בינוני עד מחומם היטב.