תפוחי אדמה מתוקים ממולאים עם פנצ'טה וברוקולי ראבה
ממולאים בטטות עם פנקטן וברוקולי Rabe עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 346 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות שיטאקה, שום, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, עוף ממולא במוצרלה מעושנת, עגבניות קלויות וברוקולי Rabe מעל תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה, ו רב ברוקולי עם פנקטן ושום (מתכונים דומים).
הוראות
לנקב כל בטטה עם מזלג בכמה מקומות. מסדרים על צלחת מיקרוגל בטוח מיקרוגל עד רך, על 12 דקות.
בינתיים, לבשל את pancetta במחבת גדולה על חום בינוני, מפנה פעם אחת, עד פריך, על 4 דקות.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר. להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף את האספסוף ברוקולי 1/4 כפית מלח למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -3 דקות נוספות.
מערבבים את הריקוטה, פרמזן, ואגוז מוסקט לטעום בקערה קטנה. פצל לפתוח את תפוחי האדמה המתוקים לאורכו ו fluff הבשר עם מזלג. למעלה כל אחד עם כ 1 כפית של תערובת ריקוטה, ואז למעלה באופן שווה עם תערובת ברוקולי rabe ותערובת ריקוטה הנותרים. קוצצים את הפנצ ' טה ומפזרים באופן שווה על גבי.