קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות34
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים ממולאים עם פנצ'טה וברוקולי ראבה

תפוחי אדמה מתוקים ממולאים עם פנצ'טה וברוקולי ראבה
ממולאים בטטות עם פנקטן וברוקולי Rabe עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 346 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות שיטאקה, שום, פתיתי פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 36 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פסטה עם פנצ'טה, ברוקולי או ברוקולי ראבה וצנוברים, עוף ממולא במוצרלה מעושנת, עגבניות קלויות וברוקולי Rabe מעל תפוחי אדמה עם רוטב מרסלה, ו רב ברוקולי עם פנקטן ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקב כל בטטה עם מזלג בכמה מקומות. מסדרים על צלחת מיקרוגל בטוח מיקרוגל עד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
בינתיים, לבשל את pancetta במחבת גדולה על חום בינוני, מפנה פעם אחת, עד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר. להגדיל את החום בינוני גבוה; להוסיף את האספסוף ברוקולי 1/4 כפית מלח למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הפטריות, פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
ירקירק
פטריותפטריות
שוםשום
5
מערבבים את הריקוטה, פרמזן, ואגוז מוסקט לטעום בקערה קטנה. פצל לפתוח את תפוחי האדמה המתוקים לאורכו ו fluff הבשר עם מזלג. למעלה כל אחד עם כ 1 כפית של תערובת ריקוטה, ואז למעלה באופן שווה עם תערובת ברוקולי rabe ותערובת ריקוטה הנותרים. קוצצים את הפנצ ' טה ומפזרים באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ברוקולי רבהברוקולי רבה
פנצ ' טהפנצ ' טה
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
צילום אנטוניס אכילאוס