תפוחי אדמה מתוקים מעוטרים בגרנולה Streusel
תפוחי אדמה מתוקים מצופים גרנולה Streusel נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה כתומים, חמאה, סירופ מייפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו תפוחי אדמה מתוקים מעוטרים בגרנולה Streusel, מהפך Streusel-עקף תפוחי אדמה מתוקים, ו מרנג ותפוחי אדמה מתוקים עם ציפוי קרוסל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חתיכות תפוחי אדמה ב סיר 4 ליטר או תנור הולנדי.
הוסף מספיק מים כדי לכסות; חום רותחים. להפחית את החום בינוני נמוך; קוק חשפו 15 עד 20 דקות או עד מכרז.
תנור חום עד 177°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לתפוחי אדמה, מוסיפים שמנת, 2 כפות חמאה, סירופ מייפל ומלח. מחית עם masher תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי עד חלקה. כפית לתבנית אפייה.
בקערה קטנה, מערבבים חטיפי גרנולה כתושים ו 2 כפות חמאה מומסת; מפזרים מעל תפוחי אדמה.
אופים חשוף 25 עד 30 דקות או עד מחומם ביסודיות ציפוי הוא פריך.