תפוחי אדמה עם רוטב Huancaína (פאפא A La Huancaína)
תפוחי אדמה עם רוטב Huancaína (Papan a La Huancaína) עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. נסו Papan A La Huancaina (תפוחי אדמה עם רוטב צ'ילה-גבינה), תפוחי אדמה קלויים עם רוטב Huancaina, ו תפוחי אדמה עם רוטב גבינה (Papas a La Huancaína) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה unpeeled ו 1 כפית מלח בסיר גדול; לכסות עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, ומבשלים 25 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים.
מסננים וקריר מעט. לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. צלייה 6 עד 8 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית נייר; לקפל לסגור בחוזקה.
בואו לעמוד 5 דקות. לקלף לחתוך גס למדוד 1/3 כוס.
מחממים מחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
מניחים תערובת בצל, 1/3 כוס פלפל אדום קלוי, חלב, ממרח aji amarillo, גבינה, הנותרים 5 כפיות שמן, הנותרים 1/4 מלח כפית בבלנדר; תהליך 3 דקות או עד עבה וחלק, גירוד הצדדים.
סדר פרוסות תפוחי אדמה על כל אחד 6 צלחות מרופדות חסה. רוטב כפית על תפוחי אדמה; לסדר טריזי ביצה וזיתים סביב תפוחי אדמה על כל צלחת.