קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות9
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה פרוסים עם בייקון ופטרוזיליה

תפוחי אדמה פרוסים עם בייקון ופטרוזיליה
אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, פטרוזיליה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פריכים עם בייקון, שום ופטרוזיליה, תפוחי אדמה פריכים עם בייקון, שום ופטרוזיליה, ו תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, גבינה ופטרוזיליה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות בכמה סנטימטרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, מוסיפים 1 כף מלח, ומפחיתים לרתיחה עדינה. מבשלים עד תפוחי אדמה הם רק במכרז כאשר פירסינג עם סכין. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
ניקוז, מגניב, ולהעביר לקערה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, משלבים את החומץ, הסוכר והמלח הנותר בסיר קטן ומניחים מעל חום בינוני עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
טפטוף מעל תפוחי האדמה, בעדינות לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
בייקון לטגן במחבת גדולה להציב מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות עד השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מסננים שומן עודף ממחבת, משאירים שכבה דקה של שומן חזיר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מטגנים בצל במחבת עם שומן בייקון שמורות עד שקוף אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים את מרק הבשר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל עד מופחת בחצי; כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
10
יוצקים את תערובת המרק על תפוחי האדמה, ומפזרים בייקון ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים בעדינות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה