תפוחי אדמה פרוסים עם בייקון ופטרוזיליה
אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, פטרוזיליה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה פריכים עם בייקון, שום ופטרוזיליה, תפוחי אדמה פריכים עם בייקון, שום ופטרוזיליה, ו תפוחי אדמה קלויים עם בייקון, גבינה ופטרוזיליה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות בכמה סנטימטרים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, מוסיפים 1 כף מלח, ומפחיתים לרתיחה עדינה. מבשלים עד תפוחי אדמה הם רק במכרז כאשר פירסינג עם סכין. לא לבשל יתר על המידה.
ניקוז, מגניב, ולהעביר לקערה.
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, משלבים את החומץ, הסוכר והמלח הנותר בסיר קטן ומניחים מעל חום בינוני עד שהסוכר מומס.
טפטוף מעל תפוחי האדמה, בעדינות לזרוק מעיל.
בייקון לטגן במחבת גדולה להציב מעל חום בינוני נמוך, ערבוב לעתים קרובות עד השחמה פריך.
הסר עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר.
מסננים שומן עודף ממחבת, משאירים שכבה דקה של שומן חזיר במחבת.
מטגנים בצל במחבת עם שומן בייקון שמורות עד שקוף אבל לא השחמה.
יוצקים את מרק הבשר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל עד מופחת בחצי; כ 20 דקות.
יוצקים את תערובת המרק על תפוחי האדמה, ומפזרים בייקון ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים בעדינות ומגישים מיד.