תפוחי אדמה פריכים
תפוחי אדמה פריכים פריכים נטול גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפה תוספת. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורש פלפל, תפוחי אדמה אצבע, שמן זית ופפריקה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 92%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תפוחי אדמה פריכים לימון-שום, סלמון מלך פריך עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה אצבעות ורוטב הולנדייז, ו סלמון מלך פריך עם אספרגוס קלוי, תפוחי אדמה אצבעות ורוטב הולנדייז.
הוראות
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר גדול ומכסים אותם במים.
מוסיפים קורט מלח גדול, ואז מכסים ומניחים על אש גבוהה. מביאים לרתיחה, חושפים ומבשלים רק עד שתפוחי האדמה מתחילים להתרכך אך אינם מבושלים לאורך כל הדרך, בערך 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומחזירים אותם לסיר החם. מנערים את תפוחי האדמה מסביב כדי לחספס את הדפנות ולתת להם להתייבש.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. שים גיליון אפייה בתנור כדי לחמם מראש.
מוסיפים לתפוחי האדמה את שמן הזית, תיבול הגריל, הפפריקה והפלפל, לפי הטעם, וזורקים לציפוי.
מורחים את תפוחי האדמה על תבנית האפייה שחוממה מראש וצולים אותם עד שהם מבושלים ופריכים, בערך 20 עד 25 דקות, והופכים את תפוחי האדמה פעם אחת באמצע זמן הבישול.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור לקערת הגשה ומגישים.