תפוחי אדמה קלויים עם שום
תפוחי אדמה קלויים עם שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך מלח כשר, פטרוזיליה, שום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו מרק שום צלוי עם תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין, תפוחי אדמה שום קלויים, ו תפוחי אדמה שום קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים או לרבעים ומניחים בקערה עם שמן זית, מלח, פלפל ושום; לזרוק עד תפוחי האדמה מצופים היטב.
להעביר את תפוחי האדמה למחבת גיליון להתפשט לתוך שכבה 1. צלי בתנור במשך 45 דקות עד 1 שעה או עד השחמה פריך. הפוך פעמיים עם מרית במהלך הבישול על מנת להבטיח אפילו בראונינג.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור, זורקים עם פטרוזיליה, מתבלים לפי הטעם ומגישים חמים.