תפוחי האדמה הטובים ביותר שאי פעם תטעם
אם יש לך שום, מיונז, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . וזה די טוב. נסו תפוחי אדמה טעימים יותר מהעוף., תפוחי אדמה צלויים מעשב לימון {תטעם ותגיד ימי חמישי}, ו משי Almondmilk אתגר טעם: תפוחי אדמה מסולסלים דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים מיונז, שום, אורגנו, מלח ופלפל. תניח בצד.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד כמעט מוכן, כ -10 דקות. אל תבשל יותר מדי אחרת תפוחי האדמה יתפרקו.
מחממים גריל חיצוני לחום גבוה. גריז קל חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום.
מסדרים תפוחי אדמה בנייר אלומיניום מוכן. כפית את תערובת המיונז על תפוחי האדמה.
מניחים על הגריל מוכן, ומבשלים עד תפוחי אדמה הם במכרז תערובת מיונז הוא משחי קל, על 10 דקות.