תפוחים אפויים ממולאים טעימים
תפוחים אפויים ממולאים טעימים עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 485 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמוציות-מיץ תפוחים, משמש, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תפוחים אפויים טעימים עם צוף אגבה, בריא וטעים: תפוחים אפויים עם פילאף נקניק שעורה, ו תפוחים ממולאים אפויים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הצימוקים, החמוציות והמשמשים. בסיר קטן, להביא מיץ להתרכז לרתיחה.
יוצקים מעל פירות יבשים; תן לעמוד במשך 15 דקות.
בינתיים, הליבה תפוחים, משאיר תחתית שלם. קלף את השליש העליון של כל תפוח; מניחים בתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מסננים תערובת פירות, שמירת מיץ. מערבבים סוכר חום ו 1/2 כפית פלפל אנגלי לפירות; כף לתפוחים.
יוצקים 3/4 כוס מיץ שמור סביב תפוחים.
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 50 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד שהם רכים. בינתיים, בסיר קטן, הביאו לרתיחה את המיץ השמור הנותר ופלפל אנגלי; מבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל -1 / 4 כוס.