תפוצ'יפס בטעם מילוי
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? צ'יפס בטעם מילוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 119 גרם של שומן, וסך הכל 1149 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרג'ורם טחון, שמן בוטנים, מרווה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מלית מלחמתי בטעם פטריות, מלית חג ההודיה בטעם פיצה (או רוטב), ו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחי אדמה לתוך 1/16th - כדי 1 / 8th-פרוסות אינץ על מבצעה מנדולינה לתוך קערה גדולה. מכסים במים קרים, מנקזים וחוזרים עד שהמים נקיים (כ-4 שינויים). לשמור על תפוחי אדמה שקועים במים קרים ולהניח בצד.
דק לטחון עלי סלרי, עלי מרווה, עלי רוזמרין ולהעביר לקערה קטנה.
מוסיפים מרק עוף, זרעי סלרי, פלפל שחור, מיורן ואבקת בצל וקצף לשלב. תניח בצד.
מחממים שמן בוטנים בווק גדול, טיגון עמוק, או תנור הולנדי ל 177°. קו קערה גדולה עם מגבות נייר והיו מוכנים. עבודה בארבע קבוצות, להסיר צ ' יפס מהמים ספין יבש טווה סלט.
הוסף לשמן שבב אחד בכל פעם, עובד במהירות, עד שכל השבבים נמצאים בשמן. הטמפרטורה תרד. התאם חום כדי לשמור על טמפרטורה בין 275 ו 149° (שבבים צריכים בועה במרץ). מבשלים, מסכסכים ומהפכים שבבי מדי פעם עם עכביש מתכת גדול עד בועות להפחית טפטוף קלוש, הסרת שבבים כפי שהם מסיימים בישול והעברה לקערה מרופדת מגבת נייר.
מפזרים כל אצווה עם 1/4 של תערובת תיבול בעוד עדיין חם, משליך למעיל, ולהעביר לקערה גדולה להתקרר. חזור עד שכל השבבים מבושלים ומצופים.
צ ' יפס יכול להיות מוגש מיד או מותר לקרר ומאוחסן בשקיות מנעול רוכסן אטומות או מכולות בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.