קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוצ'יפס בטעם מילוי

תפוצ'יפס בטעם מילוי
צריך ללא גלוטן ומנת צד ללא חלב? צ'יפס בטעם מילוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 119 גרם של שומן, וסך הכל 1149 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרג'ורם טחון, שמן בוטנים, מרווה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מלית מלחמתי בטעם פטריות, מלית חג ההודיה בטעם פיצה (או רוטב), ו Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים תפוחי אדמה לתוך 1/16th - כדי 1 / 8th-פרוסות אינץ על מבצעה מנדולינה לתוך קערה גדולה. מכסים במים קרים, מנקזים וחוזרים עד שהמים נקיים (כ-4 שינויים). לשמור על תפוחי אדמה שקועים במים קרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
דק לטחון עלי סלרי, עלי מרווה, עלי רוזמרין ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
לחם סנדוויץ', קלוי ומפוררלחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים מרק עוף, זרעי סלרי, פלפל שחור, מיורן ואבקת בצל וקצף לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
זרעי סלריזרעי סלרי
מרז ' ורםמרז ' ורם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחממים שמן בוטנים בווק גדול, טיגון עמוק, או תנור הולנדי ל 177°. קו קערה גדולה עם מגבות נייר והיו מוכנים. עבודה בארבע קבוצות, להסיר צ ' יפס מהמים ספין יבש טווה סלט.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
הוסף לשמן שבב אחד בכל פעם, עובד במהירות, עד שכל השבבים נמצאים בשמן. הטמפרטורה תרד. התאם חום כדי לשמור על טמפרטורה בין 275 ו 149° (שבבים צריכים בועה במרץ). מבשלים, מסכסכים ומהפכים שבבי מדי פעם עם עכביש מתכת גדול עד בועות להפחית טפטוף קלוש, הסרת שבבים כפי שהם מסיימים בישול והעברה לקערה מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מפזרים כל אצווה עם 1/4 של תערובת תיבול בעוד עדיין חם, משליך למעיל, ולהעביר לקערה גדולה להתקרר. חזור עד שכל השבבים מבושלים ומצופים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
צ ' יפס יכול להיות מוגש מיד או מותר לקרר ומאוחסן בשקיות מנעול רוכסן אטומות או מכולות בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)