תרד, בצל מקורמל, ופטה קיש
אם יש לך גבינת פטה, שמן זית, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קרמל-בצל, תרד וקיש בייקון, תרד, בצל מקורמל וקיש שברא עם קרום תפוחי אדמה, ו קיש בצל מקורמל.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, סוכר ומלח; מבשלים 30 דקות או עד חום זהוב, ערבוב מדי פעם. מערבבים בתפוחי אדמה, ומבשלים 5 דקות או עד להשחמה קלה.
לפרוש בצק, להפריד לרצועות. עבודה על משטח שטוח, סליל רצועה אחת של בצק סביב עצמו בתבנית ספירלית.
מוסיפים את רצועת הבצק השנייה לסוף הרצועה הראשונה, צובטים את הקצוות יחד כדי לאטום; ממשיכים ללפף את הבצק. חזור על הנוהל עם רצועות הבצק שנותרו. מכסים ונותנים לבצק לנוח במשך 10 דקות.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ', ומתאימים לצלחת פאי עמוקה בגודל 10 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מורחים תערובת תפוחי אדמה בתחתית קרום מוכן, העליון עם תרד.
מערבבים חלב, חלבונים, ביצים וגבינה; יוצקים את תערובת החלב על התרד.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד שנקבע, ציפוי קרום עם רדיד לאחר 50 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.