תרד חם ומטבל ארטישוק
אם יש לכם שמנת, גבינת פרמזן, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל עוף חם נאשוויל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מסננים ומתפוררים לקערה בינונית.
מערבבים תרד, לבבות ארטישוק, ממרח גבינה בטעם שום, גבינת פרמזן, שמנת חמוצה ומיונז לקערה עם בייקון.
סקופ תערובת לתוך צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש 20 דקות, או עד תוסס מעט השחמה.