תרד חם חזיר פסטה אפוי מזויף עם ראש פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1287 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם תרד, גלגל העין זה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קערה אחת עוגיות שוקולד שיבולת שועל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו Scuderi הילדים ' מהר, זיטי אפוי מזויף, פסטה אפויה פריכה עם פטריות, נקניק, ורוטב פרמזן, ו פסטה קלויה עם אטריות תפוז וסלק עם אגוזי מלך ודבש וקייל אפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מניחים סיר גדול של מים על חום גבוה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיף את הפסטה, מים מלוחים ומבשלים אל דנטה, עם ביס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
בעוד המים מגיעים לרתיחה עבור הפסטה, לחמם מחבת בינונית, עמוקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף 1 כף EVOO, 1 סיבוב של המחבת, ואת החמאה. כאשר חמאה נמסה לתוך השמן, מוסיפים בצל ושום ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 2 דקות ואז אבק את הבצל עם קמח ולהמשיך לבשל במשך 1 דקה. לאט לאט להקציף בחלב. בעדינות להביא חלב לבועה, לאפשר את החלב לעבות קצת, ולאחר מכן מערבבים את הקפוקולה, תרד ו 1/2 כוס פרמזן מגוררת. רוטב העונה עם אגוז מוסקט וקיין ולהסיר מהחום. תטעם ותוסיף קצת מלח, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Parmigiano Reggiano
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מערבבים את הפסטה המבושלת ואת המוצרלה הקוביות עם הרוטב, מערבבים למעיל לחלוטין על ידי התהפכות שוב ושוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
תפוח אדמה נא מגורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מעבירים פסטה לבושה לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
כדי להפוך את פירורי הלחם לציפוי, לשלב את פירורי הלחם, 2 כפות של EVOO ואת שאר 1/2 כוס Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Parmigiano Reggiano
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
9
מפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל כדי לכסות את הפסטה מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מעבירים את תבנית האפייה תחת המטגן ואת המטגן עד חום זהוב ופריך.