תרד מוקרם עם קושו הדר מ ' טעם מרבי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תרד מוקרם עם Kosho הדר מ 'טעם מרבי. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שמן אתרי לימון, קרם fraîche, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו סלט בשר תאילנדי מ ' טעם מרבי, בייקון וביצים ממולאות מ ' טעם מרבי, ו תפוחי אדמה קלויים לימון מ ' טעם מרבי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור kosho: Zest לימונים, אשכוליות, תפוזים ולימונים לתוך קערה קטנה. תחתוך את הצ ' ילי.
הסר את העלים החיצוניים הקשים של עשב לימון כדי לחשוף את הלב העדין. חותכים את הלב של עשב לימון.
שים את גרידת הדר, צ ' יילס, עשב לימון, ומלח לתוך מרגמה. השתמש העלי כדי לרסק את החומרים כדי להדביק אחיד.
מיץ ומתח 1 ליים ולימון 1 ולהוסיף אותם מרגמה ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הלימון, סיד, ושמנים כתומים אם משתמשים במרגמה ומערבבים לשלב.
שים את kosho הדר לתוך צנצנת קטנה ומקרר לפחות 2 ימים כדי לתת את הטעמים לפתח. קושו הדר ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד 1 חודש.
שים את הבצל, שום, והדרים kosho בבלנדר ופרה עד חלקה.
בסיר גדול, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את פירה בצל, מלח, ומבשלים, ערבוב, במשך 4 עד 5 דקות עד התערובת התעבה מעט ואיבד טעם חד, גלם שלה.
מוסיפים את התרד קומץ בכל פעם, נבלים כל תוספת חדשה לפני הוספת הבא, תיבול התערובת קלות מאוד עם מלח אחרי כל כמה תוספות.
הוסף את קרם fraîche ולהביא את התערובת לרתיחה. טעם לתיבול ומגישים מיד.