קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות45
מגזין

תרנגול הודו מזוגג מייפל עם רוטב בורבון-פקאן

תרנגול הודו מזוגג מייפל עם רוטב בורבון-פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה מייפל מזוגג עם רוטב בורבון פקאן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1425 קלוריות, 140 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, קמח, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף פקאן ברוטב שמנת בורבון מייפל, הודו מזוגג מייפל עם רוטב, ו הודו מזוגג מייפל עם רוטב בצל סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות האצבעות שלך, בזהירות לשחרר את העור על חזה טורקיה וירכיים; נסה לא לקרוע את העור. הגדר שקית קלייה בתנור גדולה בקערה גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את ההודו בשקית, החלל בסופו של דבר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
בקערה, מערבבים את הוויסקי עם מיץ תפוזים, סירופ מייפל, טימין ו 1 1/2 כפיות כל אחד מלח ופלפל. לאט לאט לשפוך את התערובת מתחת לעור טורקיה ולחץ כדי להפיץ אותו באופן שווה על השד והירכיים. לעטוף את טורקיה בחוזקה בשקית לאטום עם עניבה טוויסט. מקררים בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את טורקיה מן התיק ולהגדיר אותו במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
יוצקים את המרינדה לתוך כוס מדידה גדולה. לשפשף 6 כפות של החמאה מתחת לעור השד ולשפשף את הנותרים 2 כפות על העור. לקשור את רגלי טורקיה יחד עם חוט.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
יוצקים 1/2 כוס המרינדה השמורה למחבת הצלייה וצולים את טורקיה במשך 30 דקות. מוסיפים לתרנגול ההודו את מיצי המחבת ומוסיפים 1 כוס מים למחבת. צולים את ההודו במשך שעה אחת יותר, צולים אותו כל חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
הוסף את המרינדה הנותרים למחבת. מכסים את תרנגול ההודו בחופשיות בנייר אלומיניום וצולים במשך כ -2 שעות ארוכות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך 16
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
בזהירות להעביר את ההודו ללוח גילוף, המאפשר את המיצים בחלל לרוץ לתוך המחבת. לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה ולרפרף את השומן: להזמין 6 כפות של השומן. בסיר גדול, מערבבים את השומן עם הקמח כדי ליצור משחה. בסיר בינוני, לחמם את מלאי טורקיה עשיר לאט לטאטא אותו לתוך ממרח הקמח. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להקציף במיצי פאן שמורים ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה וטעים, על 25 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בפקאנים; מעבירים לסירת רוטב גדולה. לגלף את ההודו, לארגן על מגש ומגישים עם רוטב פקאן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
סירת רוטבסירת רוטב
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי