תרנגול הודו מזוגג מייפל עם רוטב בורבון-פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה מייפל מזוגג עם רוטב בורבון פקאן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1425 קלוריות, 140 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, קמח, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוף פקאן ברוטב שמנת בורבון מייפל, הודו מזוגג מייפל עם רוטב, ו הודו מזוגג מייפל עם רוטב בצל סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות האצבעות שלך, בזהירות לשחרר את העור על חזה טורקיה וירכיים; נסה לא לקרוע את העור. הגדר שקית קלייה בתנור גדולה בקערה גדולה מאוד.
שים את ההודו בשקית, החלל בסופו של דבר.
בקערה, מערבבים את הוויסקי עם מיץ תפוזים, סירופ מייפל, טימין ו 1 1/2 כפיות כל אחד מלח ופלפל. לאט לאט לשפוך את התערובת מתחת לעור טורקיה ולחץ כדי להפיץ אותו באופן שווה על השד והירכיים. לעטוף את טורקיה בחוזקה בשקית לאטום עם עניבה טוויסט. מקררים בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
הסר את טורקיה מן התיק ולהגדיר אותו במחבת צלייה גדולה.
יוצקים את המרינדה לתוך כוס מדידה גדולה. לשפשף 6 כפות של החמאה מתחת לעור השד ולשפשף את הנותרים 2 כפות על העור. לקשור את רגלי טורקיה יחד עם חוט.
יוצקים 1/2 כוס המרינדה השמורה למחבת הצלייה וצולים את טורקיה במשך 30 דקות. מוסיפים לתרנגול ההודו את מיצי המחבת ומוסיפים 1 כוס מים למחבת. צולים את ההודו במשך שעה אחת יותר, צולים אותו כל חצי שעה.
הוסף את המרינדה הנותרים למחבת. מכסים את תרנגול ההודו בחופשיות בנייר אלומיניום וצולים במשך כ -2 שעות ארוכות יותר, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הירך 16
בזהירות להעביר את ההודו ללוח גילוף, המאפשר את המיצים בחלל לרוץ לתוך המחבת. לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 30 דקות.
יוצקים את מיצי המחבת לתוך קערה ולרפרף את השומן: להזמין 6 כפות של השומן. בסיר גדול, מערבבים את השומן עם הקמח כדי ליצור משחה. בסיר בינוני, לחמם את מלאי טורקיה עשיר לאט לטאטא אותו לתוך ממרח הקמח. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן.
להקציף במיצי פאן שמורים ומבשלים על אש נמוכה, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה וטעים, על 25 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בפקאנים; מעבירים לסירת רוטב גדולה. לגלף את ההודו, לארגן על מגש ומגישים עם רוטב פקאן.