תרנגולות מעושנות בטעם לימון וצ'יפוטלה
תרנגולות לימון צ'יפוטלה מעושנות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 98 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 1276 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בצל, חומץ, מחרוזת מטבח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו צ'יפוטלה פטוצ' יני עם הודו מעושן, צ'יפוטלה פטוצ' יני עם הודו מעושן, ו קסדיות סלמון מעושן עם רוטב צ'יפוטלה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד בצל מתוק, הבא 7 מרכיבים, ו 3/4 כפית. מלח במעבד מזון או בלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. שים את התערובת בצד.
הסר עודף העור מן הצוואר חללים של תרנגולות, אם תרצה. החל מחללים גדולים, לשחרר את העור מן השדיים והרגליים על ידי הוספת אצבעות בעדינות לדחוף בין העור לבשר. (לא לנתק את העור לחלוטין.)
מניחים תרנגולות במחבת צלייה גדולה. באמצעות מזלף הנורה, לסחוט תערובת לימון-chipotle באופן שווה לתוך חללי עוף ותחת העור על שדיים ורגליים.
מפזרים תרנגולות באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית. מלח. הכנס כנפיים מתחת, אם תרצה. מקם את המרכז של חתיכת חוט מטבח של 3 מטרים מתחת לחלק האחורי של עוף אחד ליד הזנב. לעטוף חוט סביב רגליים ומסביב לגוף של עוף. לקשור היטב בצוואר. חזור עם שאר התרנגולות.
משרים שבבי עץ במים לפחות 30 דקות. תניח בצד.
הכן מעשן על פי הוראות היצרן. הביאו את הטמפרטורה הפנימית ל-225 עד 250, ושמרו על הטמפרטורה למשך 15 עד 20 דקות.
מניחים תרנגולות על באח בישול העליון; לכסות עם מכסה מעשן.
לבשל תרנגולות, שמירה על הטמפרטורה בתוך המעשן בין 225 ו 250, במשך 1 שעה ו 30 דקות.
מסננים שבבי עץ שמורים, ומניחים על גחלים. מכסה עם מכסה המעשן; תרנגולות עשן 2 שעות עד 2 שעות ו 30 דקות יותר או עד מדחום בשר מוכנס לתוך ירכיים רושמת 17
הסר תרנגולות ממעשן; לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולתת לעמוד 10 דקות או עד רשם מדחום 180 לפני חיתוך.