קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות

תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . אם יש לך מלח, מים, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות, אורז בר מוקפץ מטוגן עם פטריות-ברברה טרופ - 50 נשים משחתות במזון, ו תרנגולות משחק קורניש ממולא אורז בר & כרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את האורז, קמצוץ של מלח, ומים לרתיחה בסיר עם מכסה. להפחית את החום, לכסות עם מכסה, ומבשלים את אורז בר עד הגרעינים פרצו פתוח, 45 עד 50 דקות. לחדש את המים במידת הצורך. Fluff האורז עם מזלג, ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות כדי לספוג מים.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את תרנגולת המשחק.
מרכיבים שתצטרך
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים 2 כפות חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הפטריות על אש בינונית עד שהם מבושלים חלקית ומתחילים לתת את המיץ שלהם, 5 עד 8 דקות. מערבבים את הפטריות והחמאה לתוך האורז המבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים את תרנגולת המשחק, בפנים ובחוץ, עם תיבול עוף, רוזמרין, ומלח ופלפל. בעדינות את תרנגולת קורניש עם תערובת אורז בר, ולקשור את הרגליים יחד עם חוט בישול כדי להחזיק את המילוי. חותכים 2 כפות חמאה לטפיחות קטנות, ולנקד אותם סביב הציפור.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תרנגולות קורנישתרנגולות קורניש
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
אופים את הציפור בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, 40 עד 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את תרנגולת המשחק מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
בשר משחקבשר משחק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן