תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . אם יש לך מלח, מים, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תרנגולת משחק ממולא אורז בר ופטריות, אורז בר מוקפץ מטוגן עם פטריות-ברברה טרופ - 50 נשים משחתות במזון, ו תרנגולות משחק קורניש ממולא אורז בר & כרישה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את האורז, קמצוץ של מלח, ומים לרתיחה בסיר עם מכסה. להפחית את החום, לכסות עם מכסה, ומבשלים את אורז בר עד הגרעינים פרצו פתוח, 45 עד 50 דקות. לחדש את המים במידת הצורך. Fluff האורז עם מזלג, ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות כדי לספוג מים.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). משמנים צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את תרנגולת המשחק.
מחממים 2 כפות חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הפטריות על אש בינונית עד שהם מבושלים חלקית ומתחילים לתת את המיץ שלהם, 5 עד 8 דקות. מערבבים את הפטריות והחמאה לתוך האורז המבושל.
מפזרים את תרנגולת המשחק, בפנים ובחוץ, עם תיבול עוף, רוזמרין, ומלח ופלפל. בעדינות את תרנגולת קורניש עם תערובת אורז בר, ולקשור את הרגליים יחד עם חוט בישול כדי להחזיק את המילוי. חותכים 2 כפות חמאה לטפיחות קטנות, ולנקד אותם סביב הציפור.
אופים את הציפור בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד על העצם והמיצים לרוץ ברור, 40 עד 50 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C).
הסר את תרנגולת המשחק מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם במשך 10 דקות לפני חיתוך.