המטבח היפני המסורתי עושה שימוש בשפע מן הטבע כדי להביא טעמים פשוטים עם הגשה מדהימה, כמעט אמנותיות. כשאומרים אוכל יפני חושבים על סושי, אבל המאכלים של יפן מגוונים הרבה יותר ממה שחושבים. ככל שיפן נפתחת בפני השפעות המערב, הטבחים משלבים מרכיבים וטכניקות בינלאומיות במטבח היפני המסורתי. כתוצאה מכך, הבישול היפני העכשווי כולל הכל, החל ממאכלי אורז ודגים עתיקים ועד מאכלים ייחודיים הכוללים מאפים בסגנון אירופאי ואפילו גרסה מאד ייחודית של קארי. מתכונים אלה (מהמסורתיים ועד החדשניים) משקפים את גישת היפנים לאוכל ובישול. אז אתם מוזמנים להצטייד בסכין מטבח חדה מאד, ו... לעבודה!