אפיית תירס מסולסל
גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 47% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תפוחי אדמה מסולסלים בניחוח טימין , אפיית תירס סתיו ומאפינס תירס עם תירס טרי .
הוראות
במחבת גדולה מטגנים פלפל ירוק ובצל ב-4 כפות חמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה את פירורי הלחם הרכים, התירס והביצים.
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
ממיסים את החמאה הנותרת; לזרוק עם פירורי לחם יבשים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.