קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים

פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים, פורל Amandine, אספרגוס מאודה ותפוחי אדמה חדשים, ו פורל Amandine דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים תנור נמוך ומנחים מגש על מתלה תנור.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר עמוק של מים רותחים; רק מספיק כדי לכסות תפוחי אדמה. מים מלוחים ומוסיפים חצאי תפוחי אדמה. תפוחי האדמה יבשלו במשך כ 12 דקות עבור מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
החזק חניתות אספרגוס בכל קצה. הצמד עצות אספרגוס מקצוות קשים על ידי כיפוף חניתות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4
מניחים חניתות במסננת. הניחו מסננת על סיר תפוחי האדמה והניחו כיסוי על המסננת. האספרגוס יהיה קיטור בעוד תפוחי האדמה מבשלים. האם זה האחרון 5 או 6 דקות כי תפוחי אדמה מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
תפוחי אדמה יהיה כמעט נעשה כאשר האחרון של פורל שלך הולך למחבת (שיטה כדלקמן.) כאשר תפוחי האדמה הם מכרז, לקחת דקה כדי לנקז אותם ולהחזיר אותם סיר חם. השאר אספרגוס מכוסה ולהניח בצד. להתלבש תפוחי אדמה עם עירית, רסס של שמן זית וקצת מלח. להשאיר בסיר חם עד פורל הוא על השולחן, ולאחר מכן להעביר לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
פורלפורל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מערבבים ביצה וחלב בצלחת עוגת פח, להכות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מניחים כוס קמח בדיל עוגה שני ומתבשלים היטב עם מלח במשורה עם פלפל. פילה פורלת מעיל בביצה וחלב, ולאחר מכן בקמח מתובל. לאסוף פילה על צלחת עד שכולם נחפר ומוכן להיות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פילה פורלפילה פורל
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
הוסף 1/2 כף שמן זית כתית מעולה למחבת שלך, חצי סיבוב של המחבת בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים 1 1/2 כפות חמאה למחבת. כאשר קצף החמאה מוסיף פורל ומטגן בעדינות 4 פילה במשך 2 או 3 דקות בכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
העברת פילה פורל מגש חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
להחזיר מחבת לתנור ולהוסיף 1/2 כף שמן אקסטרה בתולה ו 1/2 כפות חמאה. כאשר קצף חמאה, לחזור על תהליך הבישול. כאשר כל הטרוטה מבושל, להוסיף כף אחרונה של חמאה למחבת. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים שקדים וחומים עד זהוב קלות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פורלפורל
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
הסר פורל מהתנור ושופך שקדים על המגש.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מגש מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, פלחי לימון, חניתות אספרגוס מאודות ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
טריז לימוןטריז לימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)