קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

ביצים שלוקות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות

ביצים שלוקות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות
ביצים עלומות על תחתית ארטישוק עם קרם כמהין לבן ופטריות עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. לך לחנות ותביא פטריות קרמינו, פלפל, שמן כמהין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: ביצים עלומות על מצע של פטריות מטוגנות ולחם לבן כפרי, ביצים עלומות עם כמהין וטוסט, ו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד, ו Hollandaise).

הוראות

1
לסחוט מיץ מ 1 חצי לימון לתוך קערה של מים קרים, ואז טיפה אותו חצי לתוך המים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
גזע מנותק של 1 ארטישוק, ואז לקצץ 1/4 אינץ ' מקצה גזע כדי לחשוף את הליבה הפנימית. לקצץ צדדים של גזע עד חיוור הליבה הפנימית, ואז לשפשף עם חצי לימון אחר. טיפת גזע לתוך מים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
חותכים את הסנטימטר העליון מאותו ארטישוק עם סכין משונן. לכופף בחזרה עלים חיצוניים עד שהם הצמד את קרוב לבסיס, ואז להשליך עוד כמה שכבות של עלים באותו אופן עד שתגיע עלים צהובים חיוורים עם טיפים ירוקים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
4
חותכים עלים צהובים 1/2 אינץ ' מעל החלק העליון של תחתית הארטישוק עם סכין חדה לקצץ חלקים סיביים ירוקים כהים מבסיס וצדדים של ארטישוק עם סכין חיתוך חדה. לשפשף תחתון ארטישוק בכל רחבי עם חצי לימון אותו, ואז טיפה ארטישוק לתוך מים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
לקצץ ארטישוקים הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
שים 2 ליטרים מים בסיר 4 ליטר ולהקציף בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
להקציף בשמן, מלח, הנותרים כף מיץ לימון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מוסיפים תחתית ארטישוק וגבעולים ומבשלים, מכוסים חלקית, עד רק מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
9
הסר ארטישוקים עם כפית מחוררת (לעזוב בישול מים בסיר), ולאחר מכן לחתוך פרוסה 1/4 אינץ ' מכל תחתית (שימור קישוטים) כך ארטישוקים יעמוד זקוף. כאשר ארטישוק הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד, לשלוף את כל העלים הפנימיים מחודדים ולהסיר לחנוק מטושטשת. להחזיר ארטישוקים למים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
חותכים שמורות קישוטים וגבעולים לפרוסות דקות לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
פורסים דק פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
מערבבים שמנת, פטריות, גבינה, ו 1/2 כפית מלח כשר בסיר כבד קטן ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט מצטמצם לכ -1 כוס, כ -10 דקות. מערבבים בשמן כמהין, פלפל, מלח לפי הטעם, וחתיכות ארטישוק פרוסות. שמור על הרוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן כמהיןשמן כמהין
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1
חמאה תחתית של סיר כבד 2 ליטר ולהוסיף מים 1 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים חומץ ומביאים לרתיחה. לשבור ביצה 1 לתוך כוס להחליק לתוך מים. חזור עם ביצים שנותרו, ריווח אותם זה מזה, ולגנוב ב מבשלים חשוף עד הלבנים הם המשרד אבל חלמונים עדיין נוזל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מעבירים ביצים מבושלות עם כפית מחוררת למגבות נייר כדי לנקז ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מסננים תחתית ארטישוק ולשים 1 ביצה בכל.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מעבירים לצלחות ורוטב כפית מעל ומסביב לביצים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
* הגשת ביצים עם נוזל - לא מבושל לחלוטין — חלמונים עשוי להיות חשש אם יש בעיה עם סלמונלה באזור שלך. חפש ביצים מפוסטר בקליפה. * תחתית ארטישוק וגבעולים ניתן לבשל 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
תחתית ארטישוקתחתית ארטישוק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
יוצקים חצי מים בישול ולהחליף עם מים קרים (כדי לעצור ארטישוקים מן הבישול עוד יותר), ואז ארטישוקים צונן באותו מים, חשוף. מחממים במים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון