בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות
בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 472 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטריות כפתורים, מלח גס כשר, פלפל טחון גס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. מתכונים דומים: בישול מן Glossies: אספרגוס טארט פטריות, בישול מן Glossies: קרוסטיני פטריות בר עם ויניגרט טימין, ו בישול מן Glossies: ברוקולי מוקרם עם פרמזן.
הוראות
מרדדים כל גיליון מאפה על משטח עבודה לכיכר 10 אינץ'.
חותכים כל אחד ל 4 ריבועים. באמצעות סכין קטנה, ציון 1/2 אינץ גבול (לא לחתוך דרך מאפה) סביב הקצוות הפנימיים של כל ריבוע. סידור ריבועים על 2 גליונות אפייה rimmed. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות; מפזרים 1/4 כפית מלח גס ו 1/4 כפית פלפל. Sauté עד רך משחימים קלות, על 4 דקות.
להעביר פטריות לקערה גדולה; מגניב 5 דקות.
מוסיפים אספרגוס, טימין קצוץ, קליפת לימון, 3/4 כפית מלח גס, ו 1/4 כפית פלפל לפטריות.
מערבבים בfrème fraîche וגבינה. (מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
עמדה 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°. תל מילוי על גבי ריבועים מאפה, משאיר 1/2 אינץ גבול רגיל.
אופים עוגות 12 דקות. סדינים הפוכים. ממשיכים לאפות עוגות עד שהקרום מנופח וזהוב ומילוי מבושל דרך, כ -10 דקות יותר.
מעבירים לצלחות; מקשטים עם עלי קורנית.