קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
מגזין

בננה פקאן דאקואז

בננה פקאן דאקואז
בננה פקאן דאקואז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 918 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: Caramel-Pecan Dacquoise, אננס Dacquoise, ו אגוזי לוז Dacquoise.

הוראות

1
הפוך בננה קרמל: בסיר בינוני, להביא סוכר, סירופ תירס, ו 1/4 כוס מים לרתיחה מעל חום גבוה (לא מערבבים). כאשר הסוכר מתחיל להחשיך במקום 1, בזהירות לסובב מחבת כדי caramelize באופן שווה עד ענבר בינוני בצבע.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בננות וקרם (תערובת יהיה בועה עד בזעם); מערבבים לערבב. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3
בואו מגניב, ואז להירגע אטום לפחות 2 שעות.
4
הפוך קרם מאפה: במחבת קטנה, חלב חם שעועית וניל על חום גבוה עד שמתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום ולתת לשבת 15 דקות.
6
לטאטא סוכר, קמח, ומלח יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא חלמונים ביצה, ואז בהדרגה לטאטא בתערובת חלב חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
שים תערובת במחבת ומבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן. כאשר תערובת רותחים, לבשל 2 דקות יותר, לטאטא (זה צריך להיות עבה מאוד נוקשה).
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום, מערבבים בחמאה, ולהסיר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
10
מעבירים קרם מאפה ל-8-או 9-אין. תבנית אפייה ולהניח חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. צ ' יל לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
הפוך מרנג: מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מקום 9-in. צלחת או מחבת עוגה על פיסת נייר קלף (נייר שעווה לא יעבוד) ועקבות סביב צלחת עם עט או עיפרון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
13
להניח נייר על תבנית אפייה משומנת, בצד מארק למטה. חזור עם 2 חתיכות יותר של קלף ו 2 גיליונות אפייה יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
שמור 1 כוס של חצאי פקאן היפה למראה לקישוט. שים הנותרים 2 כוסות פקאן, 2/3 כוס סוכר, ואת קורנפלור בקערה של מעבד מזון. דופק עד תערובת הוא בסדר ומתפורר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
שים חלבונים ביצה ומלח בקערה של מערבל דוכן להקציף על מהירות בינונית עד לבן קצף. להגביר את המהירות גבוהה ומפזרים לאט הנותרים 2/3 כוס סוכר. המשיכו להקציף עד שייווצרו פסגות נוקשות. באמצעות מרית גומי, לקפל לתוך תערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
באמצעות מרית, מרנג dollop למרכזים של מעגלי קלף, חלוקת באופן שווה. עם מרית מתכת אופסט, להפיץ מרנג החוצה לקצה של מעגלים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
18
אופים מרנג, ב 2 קבוצות במידת הצורך, עד חום זהוב פריך, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
בואו מגניב לחלוטין על מחבתות.
20
להרכיב dacquoise: בקערה של מערבל לעמוד, קרם להקציף עד שזה פשוט מחזיק שיא (זה לא צריך להיות נוקשה מדי).
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
21
להקציף חצי קצפת לתוך קרם מאפה צונן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
22
מקלפים קלף מקצפת. הגדר 1 מרנג במרכז דוכן העוגה ולהפיץ עם חצי קרם מאפה. כפית על חצי בננה קרמל. רבע 1 בננה lengthwise ושכב על גבי. חזור עם מרנג שני, נשאר בצק קרם וקרמל, ועוד בננה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
23
מניחים את הקצפת האחרונה למעלה ומוסיפים מעט קצפת במרכז. רבעון בננה last lengthwise ולשכב על שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
24
מפזרים חצי חצאי פקאן שמורים ולשים את השאר בקערה קטנה לעבור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
כל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקטכל ציפורן טחון, ג'ינג'ר ואגוז מוסקט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
25
מגישים מיד, באמצעות סכין משונן לחתוך פרוסות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
26
הפוך קדימה: זה קל יותר ליצור קינוח זה אם אתה עושה את כל הרכיבים קדימה ולאחר מכן להרכיב אותם זמן קצר לפני ההגשה, החל בצ ' יל בננה קרמל וקרם מאפה עד 4 ימים. חנות מרנג אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)

מרכיבים

12שרימפס וורידיםבננה קרמלבננה קרמל4בננות בשלות, קצוצותבננות בשלות, קצוצות12 כפיות אבקת שום2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםסירופ תירס קלסירופ תירס קל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה6largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי4largesחלמוניםחלמונים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח12שרימפס וורידיםקרם מאפהקרם מאפה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצאי פקאן קלויים, מחולקחצאי פקאן קלויים, מחולק12שרימפס וורידיםמרנג אגוזיםמרנג אגוזים3בננות בשלותבננות בשלות0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק1וניל שעועית, פיצול לאורכווניל שעועית, פיצול לאורכו591 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת12שרימפס וורידיםהרכבההרכבה