בצל מקורמל, פלפל אדום ופיצטי פטריות יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפלים קלויים מבקבוקים, גבינת פרמזן, גבינת פרובולון חריפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טאקו בצל בקרמל ופטריות, בצל מקורמל ומרק פטריות, ו פטריות בקרמל ופריטטה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים מים, 1 כף שמן, 1 כפית סוכר, ושמרים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות או עד קצף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים לתערובת שמרים; מערבבים עד לקבלת בצק מחוספס. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים ל -12 חלקים שווים; מגלגלים כל חלק בצק למעגל 5 אינץ ' על משטח מקומח. מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול; מפזרים כל אחד עם 1 כף קמח תירס.