בשר עגל ממולא ברוטב תרד עגבניות
צלפים-עגל ממולא ברוטב תרד עגבניות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 263 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, חמאה, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: קציצות עגל ברוטב צלי לימון, צלעות עגל בגריל וצנוניות עם רוטב צלי לימון, ו תפוחי אדמה ממולאים תרד וריקוטה עם רוטב עגבניות.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את הצלפים, פטרוזיליה, פירורי לחם, רסק אנשובי, ו 2 כפות של שמן זית.
שים את העגל על משטח עבודה ומפזרים 1/8 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל על הבשר. שים קצת מהמילוי בתחתית כל חתיכת עגל.
מגלגלים את העגל בצורה רופפת, סוגרים את המילוי ומאבטחים כל חתיכה בקיסם.
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן ואת החמאה על חום מתון.
מוסיפים את לחמניות העגל למחבת וחום, בקבוצות במידת הצורך, במשך כ 3 דקות.
להפחית את החום נמוך למדי.
מוסיפים את היין למחבת ומבשלים, תוך ערבוב כדי לעקור כל חתיכות חומות שנצמדות לתחתית המחבת. מערבבים את העגבניות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. להביא לרתיחה. תחזיר את העגל למחבת. מכסים וממשיכים להתבשל, הפיכת לחמניות פעם אחת, עד מכרז, על 25 דקות.
מוסיף את התרד לרוטב ומבשל עד נבלות התרד והרוטב מתעבה, כ -3 דקות.
הסר את הקיסמים מן לחמניות עגל לשרת את הלחמניות עם הרוטב.
המלצת יין: Dolcetto D ' Alba עשוי לטעום טארט מדי כאשר שיכור בכוחות עצמו, אבל זה יהיה לזרוח כאשר מאוזן על ידי רוטב עגבניות כגון אחד כאן.