גבינה בריאות ופטריות ממולאות בייקון
גבינה בריאה ופטריות ממולאות בייקון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך פטריות, חרדל דיז'ון, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פטריות ממולאות בייקון וגבינה, פטריות ממולאות בייקון וגבינה, ו גבינה ובייקון ממולאים פטריות.
הוראות
הסר גבעולים מפטריות; כובעי מילואים. קוצצים מספיק גבעולים למדוד 3/4 כוס. השלך את שאריות הגבעולים או השמורה לשימוש אחר. בקערה גדולה, לזרוק כובעי פטריות עם ויניגרט; למקם צדדים גזע למטה במחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד; לנקז.
בינתיים, ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבת נייר. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
להסיר ולהשליך טיפות ממחבת.
באותו מחבת, חום 1 כפית של שמן זית על חום בינוני.
מוסיפים בצל וגבעולי פטריות קצוצים; מבשלים 4 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת בצל, בייקון, גבינות וחרדל עד מעורבב היטב. תערובת כפית לתוך כובעי פטריות; מקום מלא צדדים במחבת. בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם ונשארו 1/2 כפית שמן זית; מערבבים פטרוזיליה.
מפזרים תערובת פירורי לחם על כובעי פטריות ממולאים.
אופים 10 עד 15 דקות או עד מחומם ביסודיות גבינה נמס.