הכנפיים המטוגנות המתובלות של פט
הכנפיים המטוגנות החריפות של פאט עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד ' אובר שלך. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 681 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פתיתי פלפל, פלפל, פלפל קאיין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 50%. מתכונים דומים: הכנפיים המטוגנות המתובלות של פט, הכנפיים המטוגנות המתובלות של הנילי, ו כנפי עוף בוטנים תאילנדיות פיקנטיות עם רוטב הבנרו פטל (כנפי פי. בי וג'יי).
הוראות
בקערה קטנה מקציפים יחד מלח תיבול, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור, פלפל קאיין, תיבול עופות ופלפל לימון. שמרו 2 כפות בקערה נפרדת.
שוטפים כנפי עוף במים קרים ומניחים בתבנית אפייה רדודה.
מפזרים את הכנפיים באופן שווה עם התבלינים, ולתת להם למרינדה, מכוסה מקורר, במשך שעה 1.
להקציף ביצים, רוטב חריף, פתיתי פלפל אדום, פלפל שחור ופלפל קאיין לקערת ערבוב בגודל בינוני. מילואים.
שים את הקמח לתוך צלחת רדודה או צלחת עוגה.
בטיגון עמוק גדול או בתנור הולנדי גדול מחממים שמן ל -350 מעלות צלזיוס על מדחום שומן עמוק.
מחפרים כנפי עוף לתערובת הביצים ואז לקמח.
מניחים כנפיים 3 בכל פעם לתוך השמן החם ומבשלים 8 עד 10 דקות, הופכים מדי פעם, עד שהם מבושלים וזהובים.
הסר למגש גיליון מרופד במגבת נייר. ודא שהשמן חוזר לטמפרטורה לפני הוספת האצווה הבאה.
מפזרים את הכנפיים עם התיבול השמור לכנפיים חמות במיוחד.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ
כנפי עוף עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ושרדונה. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הן בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר