חזה עוף מצופה בקמח תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף מצופה קמח תירס. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 433 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלחי לימון, טימין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף עם קרום קמח תירס וסלסה שעועית שחורה, עוף אפוי מצופה קמח תירס, ו חזה עוף עם קמח תירס-כוסברה קרום שעועית שחורה-סלסה מנגו.
הוראות
מערבבים 1 פירורי לחם כוס, 1 כוס קמח תירס צהוב, 2 כפות פטרוזיליה טחון, 2 כפות טימין טחון, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה גדולה.
להקציף 1/2 חרדל דיז ' ון כוס 2 ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג.
באמצעות פטיש או מערוך, להלום כל חזה עוף חצי בין יריעות ניילון לעטוף 1/2-עד 1/3 אינץ ' עובי. לטבול הלם עוף הראשון לתוך תערובת חרדל מעיל היטב, ואז לתוך תערובת פירורי לחם ומעייל היטב; לנער את פירורי לחם עודף.
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי עוף למחבת; מבשלים עד הזהב, כ 2 דקות לכל צד.
העברת עוף 13 x 9 x 2 אינץ ' צלחת אפייה זכוכית. חזור עם הנותרים חמאה, שמן ועוף.
אופים עוף עד מבושל דרך, על 8 דקות.
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.