קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שוקולד חמאת בוטנים וריבה של שרה

חטיפי שוקולד חמאת בוטנים וריבה של שרה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל Pb של שרה ו J חטיפי שוקולד. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. אם יש לך סוכר מגורען, חמאת בוטנים שמנת, בוטנים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו חטיפי הדלעת של שרה, עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), ו עוגיות השוקולד-צימוקים של שרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבסיס: קו 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם נייר, מרחיב אותו על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
שים את החמאה בקערה בינונית חסינת חום; למקם את הקערה על סיר של מים בקושי מבשלים (הקערה לא צריכה לגעת במים). ברגע שהחמאה נמסה, מערבבים את הסוכר והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא את הביצה; לבשל, לטאטא, עד התערובת חמה ועקביות של פאדג ' חם, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום; לערבב את פירורי מלח ובוטנים. לחץ על הקרום לתוך המחבת. הניחו בצד את סיר המים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מורחים את הג ' לי על הקרום במחבת; מניחים במקפיא במשך כמה דקות. מקציפים 5 כפות בתוספת 1 כפית חמאה, חמאת בוטנים וסוכר ' ממתקים עם מערבל עד אור.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מורחים על שכבת ג ' לי; לחזור למקפיא בזמן שאתה עושה את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3
מניחים את השוקולד ואת שאר 2 כפות חמאה בקערה חסינת חום; להגדיר על המחבת של מים רותחים ומערבבים עד השוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום; מערבבים עד חלקה. כאשר קריר אך עדיין נוזל, מורחים את הזיגוג על שכבת חמאת הבוטנים הצוננת. להקפיא עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
השתמש הדשים לסכל כדי להסיר את הסורגים מהמחבת; לחתוך לריבועים בעוד עדיין קר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים קר ולשמור שאריות בקירור.
7
צילום: קייט סירס