חם ואופים בראנץ ' שוויצרי
בשר חזיר ואפה בראנץ ' שוויצרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, חרדל דיז'ון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו בראנץ ' ביצים לאפות, אפיית בראנץ ' ביצים, ו צ'ייב-בשר בראנץ' אופים (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), לארגן חצי פרוסות הלחם, חופפים לפי הצורך.
מברשת לחם בצלחת עם חרדל. למעלה באופן שווה עם חזיר וגבינה שוויצרית, חופפים לפי הצורך. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו, סידור אותם על השכבה הראשונה של פרוסות לחם לעשות כריכים.
בקערה בינונית, להכות ביצים וחלב עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. בזהירות לשפוך על כריכים. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 12 שעות.
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים גבינת פרמזן, פירורי לחם, פטרוזיליה וחמאה. תניח בצד.
מפזרים ציפוי פירור על תבשיל.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד כריכים נפוחים וחום זהוב.