טאקו בסגנון טקריה (Carne Asada)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טאקו בסגנון טקריה (Carne Asada). המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 323 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. . אם יש לכם כוסברה, חומץ, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: טאקו בסגנון טקריה-Carne Asada, טאקו בסגנון טקריה-Carne Asada, ו טאקו אסדה Carne.
הוראות
להניח את סטייק האגף בתבנית אפייה זכוכית גדולה. בקערה בינונית, לטאטא יחד את החומץ, רוטב סויה, 4 שיני שום, מיץ של שני לימונים, ושמן זית. מתבלים במלח, פלפל שחור, פלפל לבן, אבקת שום, אבקת צ ' ילי, אורגנו, כמון ופפריקה.
להקציף עד היטב מעורבב, ואז לשפוך על סטייק בצלחת. הפוך פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים. מכסים בניילון נצמד, ומשרים במשך 1 עד 8 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1 בצל לבן קצוץ, כוסברה, ואת מיץ 1 סיד. להפריש להשתמש כעוגת טאקו.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. טוסט תרמילי צ ' ילה במחבת במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר לקערת מים להשרות במשך כ -30 דקות. מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים את העגבניות, 1 בצל, jalapenos, ו 4 שיני שום על תבנית אפייה. צלי בתנור במשך כ 20 דקות, עד קלוי אבל לא שרוף.
מניחים את הירקות הקלויים, ספוג תרמילי צ ' ילה לתוך בלנדר או מעבד מזון, יחד עם מלח ופלפל. מחית עד חלקה.
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
חותכים את סטייק האגף במרינדה לקוביות או רצועות. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הבשר מבושל דרך ורוב הנוזל התאדה.
לחמם את הטורטיות במחבת במשך כדקה בכל צד כדי להפוך אותם גמיש. טורטיות ניתן גם לחמם בתנור מיקרוגל. מסדרים שניים או שלושה טורטיות על צלחת, ומניחים כמות נדיבה של בשר עליהם. למעלה עם קמצוץ של תבלין בצל וכפית גדולה של סלסה מחית.
תוסיף כמה גבינה שאתה רוצה.
מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.