קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד מריר עם קרם מסקרפונה קפה

טארט שוקולד מריר עם קרם מסקרפונה קפה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר, תמצית קפה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגות שוקולד מותכות מרירות עם גלידת קפה, עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין, ו טארט תות עם שוקולד גנאש ושמנת מסקרפונה.

הוראות

1
במעבד מזון, דופק את הקמח עם הסוכר והמלח של הממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את החמאה וחלמון הביצה ומעבדים עד לקבלת בצק רך ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מעבירים את הבצק למחבת טארט מחורצת 9 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת. ללטף את הבצק על הקרקעית ולמעלה את הצד של המחבת בשכבה זוגית. להכניס למקרר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
קו פגז טארט עם נייר קלף ולמלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
אופים את הקליפה במשך 30 דקות, או עד הזהב סביב הקצה ויבש במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את הקלף ואת המשקולות ולכסות את השפה בנייר כסף. המשך לאפות את הקליפה במשך 15 עד 20 דקות יותר, או עד הזהב מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
העברה למתלה; בואו מגניב.
9
בסיר קטן, לחמם את הקרם עם חלב על חום מתון עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות. את החום, להוסיף את השוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
בואו מגניב במשך 5 דקות.
11
לטאטא את הביצה; התערובת תתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
מניחים את קליפת הטארט על תבנית אפייה וממלאים אותה בחביצת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
אופים במשך 25 דקות, או עד להגדיר סביב הקצוות, אבל עדיין מאוד jiggly במרכז.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
מעבירים את הטארט למתלה כדי להתקרר, ואז מקררים עד שמצוננים.
15
בסיר קטן מאוד, מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מוסיפים את תמצית הקפה ומבשלים על אש נמוכה רק עד שהג ' לטין נמס; בואו להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קפהתמצית קפה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
17
בקערה גדולה, לנצח את השמנת, מסקרפונה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד פסגות המשרד טופס. במהירות נמוכה, לגרד את הג ' לטין לתוך הקערה ופעימה לשלב. לגרוף את הקרם על טארט ומערבולת באופן דקורטיבי. לנפות את הקקאו על השמנת. מקררים את הטארט עד חזק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
נייר אורזנייר אורז
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך