כתום-עוף קינמון
עוף כתום-קינמון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך תפוז, קמח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: איטי לבשל עוף חג המולד בחלב עם כתום, קינמון & מלוח, קינמון-לחמניות כתומות, ו לחמניות קינמון כתומות.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני-גבוה. מבשלים את העוף משני הצדדים בחמאה החמה עד חום זהוב משני הצדדים, כ -10 דקות; מניחים את העוף לתבנית אפייה רדודה. מערבבים את הקמח, קינמון, ומיץ תפוזים למחבת. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה. מתבלים במלח לפי הטעם, ואז שופכים את שדי העוף בתבנית האפייה. מכסים את השדיים עוף עם פרוסות תפוז.
אופים את חזה העוף בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 45 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).