קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות25
ציון בריאות1
מגזין

אגס אגוז Wontons

אגס אגוז Wontons
אגס אגוז Wontons הוא חלב חינם ומספק כ 25 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לך מים, סוכר, קערת מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תאריך-Wontons אגוז, קומפוט כתום עם תאריך-Wontons אגוז, ו סלט אגס ואגוזים עם ויניגרט אגס.

הוראות

1
בסיר קטן על חום בינוני, להביא מים וסוכר לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מן החום ומערבבים גרגרי שעועית וניל ליקר כתום.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
שעועית ונילשעועית וניל
3
מניחים אגסים בקערה של מעבד מזון ולעבד עד קצוץ דק, לעצור כדי לגרד את הקערה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
4
מוסיפים את סירופ הסוכר ואת הדופק רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סירופ פשוטסירופ פשוט
5
מעבירים את האגסים לקערה ומערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים את התערובת במקרר להתקרר לחלוטין, כ 1 שעה. המילוי עשוי להתבצע עד 1 יום לפני הזמן.
7
שמן חום בתנור הולנדי 6 ליטר ל 360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
8
כדי ליצור את הכופתאות, להסיר עטיפה 1 wonton מהחבילה, מכסה את האחרים עם מטלית לחה.
9
מברשת את הקצוות של העטיפה בקלילות עם מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
10
מניחים 1 כפית של תערובת האגס במרכז העטיפה. מקפלים על הקצוות, לאטום, וצורה לפי הצורך. מניחים על תבנית ומכסים במטלית לחה. חזור על הליך עד שכל המילוי נעלם.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
בעדינות למקם את wontons בשמן, 7-8 בכל פעם. מטגנים עד הזהב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
12
הסר למדף קירור להגדיר במחבת גיליון מרופדת בעיתון ולתת מגניב לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.