קושימומחה
מוכן ב412 שעות
מנות16
ציון בריאות32
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם גבינה ומורטדלה משובץ

לחם גבינה ומורטדלה משובץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל גבינה-And-Mortadella לחם משובץ. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 412 שעות אם יש לכם שמרים, סוכר, גבינה מחלקתית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Mortadellan ולחם גבינת צ'דר, סלט גבינה מעוטר אגוז, ו Cherry-Tomato, Bacon & Blue Cheese Pizza (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחבתות עוגת חמאה, ואז ישבנים בשורה עם סיבוב של קלף או נייר שעווה, ונייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים קמח, פרמזן, חמאה רכה, מלח, ביצים ותערובת שמרים במעבד מזון עד לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
העברת תערובת לקערה גדולה ומערבבים במרכיבים הנותרים עם כף עץ עד מופץ באופן שווה. מחלקים את הבצק בין המחבתות, מתפשטים באופן שווה, ואז מצרפים כל מחבת בשקית ניילון גדולה (1 גלון) כבדה ומאטמים שקיות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
תנו לעמוד בטמפרטורת החדר החם עד שהבצק עלה לכ-1/2 אינץ ' מהשפה, כ -1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מחבתות מתיקים, ואז לאפות לחם עד צמרות זהובות לחם מתחיל למשוך מן הצד של מחבתות, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר טורטס מחבתות מתלים כדי להתקרר כדי להתחמם, 1 עד 2 שעות. הפעל סכין דק סביב קצה של כל מחבת והפוך מתלה על מחבת, ולאחר מכן הפוך לחם על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר נייר ולהשתמש באותה שיטה להפוך לחם על מגש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
10
חתוך לפרוסות.
1
* אם יש לך הגדרת הוכחה על התנור שלך, להגדיר אותו 43° ולתת לבצק לעלות במחבתות (אבל לא בשקיות פלסטיק) בתנור 1 שעה. בעדינות להסיר את המחבתות מהתנור לעטוף מגבות מטבח תוך חימום תנור 350 ° F. מחבתות לחזור, חשוף, לתנור, ואופים כמו במתכון לעיל. * לחם יכול להיות אפוי 1 יום קדימה ונשמר, מכוסה במגבת מטבח, בטמפרטורת החדר. לחמם, עטוף בנייר כסף, בתנור350 עד התחמם, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינה מחלקתית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)גבינה מחלקתית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פונטינה איטלקית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)פונטינה איטלקית, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ ' (2/3 כוס)99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרושוטו פרושוטו cotto או בשר חזיר אפוי, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)פרושוטו פרושוטו cotto או בשר חזיר אפוי, לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)16אינצ ' יםמחבתות עוגה עגולות (בערך 2 אינץ 'עמוק) או 1 (12 אינץ') מחבת עוגה עגולהמחבתות עוגה עגולות (בערך 2 אינץ 'עמוק) או 1 (12 אינץ') מחבת עוגה עגולה99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרוס מיובא mortadella (רצוי מבולוניה), לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)פרוס מיובא mortadella (רצוי מבולוניה), לחתוך לחתיכות 1/4 אינץ ' (3/4 כוס)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנועוז מגורד דק Parmigiano-רג'יאנו1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי73 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות וריכך מעט, בתוספת נוספת עבור מחבתות משומןחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות וריכך מעט, בתוספת נוספת עבור מחבתות משומן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105-115°F)מים חמים (105-115°F)