לחם שוקולד
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם ביצה, תמצית vanillan, קקאו שפיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוד מלחם בריא בחמש דקות ביום: אספרסו שוקולד לחם מחיטה מלאה, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו שוקולד צ'יפס יוגורט יווני לחם בננה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה או קערה של מערבל לעמוד, לשלב את חלב סויה 1 כף של הסוכר ומערבבים להתמוסס.
מפזרים את השמרים על הנוזל, לתת לו מערבבים עדין, ולהניח בצד עד שהוא מתחיל קצף, על 10 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה והשוקולד במיקרוגל, מיקרוגל במשך 15 שניות, ואז ערבוב, וממשיכים 5-10 התפרצויות שניות לסירוגין עם ערבוב עד נמס. אתה יכול גם להשתמש קערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים.
לאחר השמרים הוא מקציף, לערבב את הסוכר שנותר, הביצה, וניל, ומלח.
מערבבים במחצית הקמח ואבקת הקקאו, ולאחר מכן את השוקולד המומס והחמאה, ולאחר מכן את שאר תערובת הקמח, ומערבבים עד משולב היטב.
מערבבים במרץ עם מרית או כף עץ במשך חמש דקות, עד חלקה. אם משתמשים במערבל לעמוד, לצרף את הוו בצק להכות במשך חמש דקות.
מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד או במגבת נייר לחה ומאפשרים לעלות במקום חם במשך 2 שעות. זה יהיה בערך כפול בגודלו המקורי.
חמאה 9 " מחבת כיכר. מערבבים את השוקולד וניבס (אם משתמשים) לתוך הבצק; זה יכול להיות קצת נוקשה, ובמקרה זה פשוט ללוש אותו כפי שהיית בצק לחם רגיל: לקפל אותו לשניים על עצמו, לתת לו רבע סיבוב, ולחזור. מערבבים / ללוש במשך 2 דקות, ולאחר מכן לאסוף את הבצק לתוך כדור ומניחים אותו בצד התפר למטה במחבת מוכנה. ללטף את הבצק עד שהוא אפילו, ולאפשר לעלות במקום חם במשך 1 שעה.
אופים את כיכר במשך 35-40 דקות, או עד שהוא מופיע נעשה ונשמע חלול כאשר הולמים; או הטמפרטורה הפנימית שלה מגיע 180ºF. אפשר להתקרר לחלוטין במחבת.