לינגוויני עם עוף וירקות ברוטב שמנת
לינגוויני עם עוף וירקות ברוטב שמנת דורש מסביב 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 527 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פסטה לינגווינית, שמנת כבדה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. נסו עוף, פנה וירקות ברוטב שמנת שום, לינגוויני ברוטב שמנת לימון, ו לינגוויני ברוטב שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב אבקת שום, תיבול עוף, פלפל קאיין, אבקת בצל, ו 1/8 כפית פלפל במלחיה ריקה. מפזרים קלות את תערובת התיבול על שדי העוף. שמור את תערובת התיבול הנותרת.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מניחים את חזה העוף במחבת ומבשלים, מכוסה, במשך 5 דקות.
יוצקים את היין הלבן ולהפחית את החום בינוני. המשך לבשל עד שדי העוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, 15 עד 20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מניחים עוף על צלחת ומניחים בצד.
בעוד העוף מתבשל, למלא סיר גדול עם מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף את הברוקולי, ומבשלים 1 דקה, ואז טיפה בקישואים. קוק חשף עד רק מכרז, כ 2 דקות יותר.
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר הירקות קרים, לנקז היטב, ולהניח בצד.
מערבבים את הפטריות לתוך אותו מחבת המשמש לבשל את העוף על חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד הפטריות רכות, 3 עד 5 דקות. להפחית חום בינוני.
יוצקים את השמנת הכבדה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות חומות על החלק התחתון של המחבת. מערבבים בגבינת פרמזן, פתיתי פלפל אדומים, ותערובת תיבול הנותרים.
מוסיפים את הירקות המבושלים ואת הלינגוויני; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.