לפת, טאטר וחזיר עשויים להיות בדיוק התוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות עם 200 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. תמורת 73 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חלב, קמח, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-45 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 73% , וזה די טוב. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם מרק עדשים אדומות עם עוף ולפת , פניני חזיר שוויצרי עם פטריות וקייל , ומרק מלון עם חזיר פריך ובזיליקום .
הוראות
1
בסיר, מטגנים בצל בחמאה עד לריכוך. מוסיפים קמח, מלח אם רוצים, בזיליקום ופלפל. מוסיפים בהדרגה מים וחלב. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים במשך 2 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש. בתבנית אפייה משומנת בגודל 28x18 ס"מ, מניחים שכבות של תפוחי אדמה, לפת וחזיר; יוצקים רוטב מעל הכל. מכסים ואפים ב-175 מעלות צלזיוס במשך שעה ורבע או עד שתפוחי האדמה רכים.