מבשלים את הספר: פורל מעושן להפיץ
לבשל את הספר: פורל מעושן להפיץ הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 656 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. אם יש לך מיץ לימון, קרקרים מחיטה מלאה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: מרק פורל מעושן, לבשל את הספר: פורל Amandine, ו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מעבירים 2 כוסות למעבד מזון( שומרים לעצמנו את שאר הטרוטות), מוסיפים חמאה, שאלוט, שמיר, מיץ לימון, רוטב חריף ופלפל, ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
עם המנוע פועל, להוסיף מים לתערובת פורל בזרם איטי, ולאחר מכן לעבד עד המים נספגים לחלוטין, על 1 דקה.
מעבירים לקערה ומקפלים את הטרוטה השמורה. לארוז את התערובת לתוך זכוכית 4 כוסות או עובש קרמי או קערה. מכסים את פני השטח בנייר שעווה, מכסים בחוזקה בניילון נצמד, ומקררים לפחות 6 שעות כדי למזג טעמים; מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.