מחזורי בצל מתוק
מחזורי בצל מתוקים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההנאות שלך. מנה אחת מכילה 525 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -30 גרם שומן . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.14 דולר למנה. אם יש לך פירורי לחם, סוכר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32% , וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סיבובי בצל בייקון , סיבובי דלעת חורף ובצל צלויים , ונקניקיות מלוחות, תרד ובצל .
הוראות
בקערה מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; לחתוך 3/4 כוס חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד שנוצרת כדור. יוצרים כדור פחוס; עוטפים בניילון נצמד ומצננים.
מבשלים במחבת גדולה את הבצל, הרוזמרין והתימין בשארית החמאה על אש בינונית-נמוכה עד שהבצל מתחיל להזהיב.
מוסיפים מרק ופלפל; מבשלים על אש גבוהה עד לספיגת הנוזלים. מצננים מעט. בקערה, טורפים ביצים; לשים בצד 2 כפות. מערבבים שמנת וחרדל לתוך שאר הביצים הטרופות. מערבבים פנימה פירורי לחם, גבינת פרמזן ותערובת בצל.
מחלקים את הבצק לשישה חלקים. על משטח מקומח קלות, מרדדים כל חלק ל-6 אינץ'. מעגל.
מניחים על שני ניירות אפייה משומנים. כף כ-1/2 כוס תערובת בצל בצד אחד של כל אחד. מקפלים את הבצק על המילוי; לחץ על קצוות עם מזלג חותם.
מברישים בביצה טרופה שמורה.
אופים ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהמילוי מגיע ל-160 מעלות והקרום זהוב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-18 דולר.
![Vietti Cascinetta Moscato d'Asti]()
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
צבע צהוב שמש חיוור וקריזנט קל, למוסקטו ד'אסטי הזה יש ניחוחות עזים של אפרסקים, עלי ורדים וג'ינג'ר. בחיך הוא מתוק עדין ונוצץ עם חמיצות צנועה, איזון טוב, מורכבות טובה וסיומת של משמשים טריים. נפלא כאפריטיף, מלווה מושלם למטבח הפאן-אסיאתי וללובסטר, כמו גם מאפים, קינוחים על בסיס פירות וקרמימים וגבינות כחולות.