ספגטי לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו ספגטי לימון. מתאים ל-6 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 541 קלוריות. אם יש לכם עלי בזיליקום, מלח ופלפל, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי לנצל את גרידת הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות מרמלדה כתומות עם ציפוי גרידת תפוז כמו קינוח. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו ספגטי לימון, ספגטי לימון, ו ספגטי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -8 דקות. בינתיים מקציפים בקערה גדולה את השמן, הפרמזן ומיץ הלימון לתערובת.
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול. זורקים את הפסטה עם רוטב הלימון, ואת נוזל הבישול השמור, מוסיפים 1/4 כוס בכל פעם לפי הצורך להרטיב. מתבלים במלח ופלפל.
מקשטים עם גרידת לימון ובזיליקום קצוץ.